SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret

                            Saya nak join  SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret .
                                         Anjuran kak Lyssa yang comel molek . 
                                                    Benda ni bukan contest pon .
                   Tapi kalau join , boleh mengeratkan silaturrahim antara blogger.
                                                          Ye dakk ? heee ..
                                                       Ni banner segmen tu.


Nak tau objektif utama kenapa segmen ni dianjurkan ?
Klik SINI , oke ? .
Nak join pon boleh .
Dialu-alukan .

Oke , bagi pendapat saya , blog kak lyssa ni lawa .
dah semestinya .
dia kreatif design blog dia .
Selain tu , tutorial yang dia buat , mudah difahami.
  80% daripada blog sy ni , banyak timbul kerana dapat inspirasi drp.blog dia la. haha
Tutorial yang dia buat lain drp.tutorial orang lain . 
Dia punya 'step by step' tu lengkap.
Selan daripada tu , entry dalam blog dia pun menarik .
shuke-2 ! :')
bukan setakat cerita kosong , tapi ada tips sekali .
bagus-2 kak lyssa! 
tahniah saya ucapkan !
walaupun baru setahun jagung berbloggin , tapi seolah-2 macam dah 15 tahun berblogging !
wahhh ! hebak beno dy ! hikhokk :D
Apapun , happy 1st anniversary lah untok blog akak ! 
Semoga terus sukses ! 


Thankz for reading :)shayunk kamu . HAHA . comment ?

16 000 idea orang:

Marina said...

akak datang terjah sini dari segmen lyssa.. :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

Niena Sofea said...

datang dari segment yg sama ..
sudah follow .. =)
nice blog ..
follow me back ..
http://nienasofea.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

blogciknyonya said...

terima ksh kerana sudi berkunjung ke blog sy yang tak seberapa ni . :')

AinaHusna said...

Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Ida Firdausi said...

datang dari segmen yang sama.. salam ziarah!

NadyaBubble said...

salam kenal :)

from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Intan Wandalaara said...

hi.. singgah sini dear ;)

Lyssa Faizureen said...

Lyssa singgah sini . Wahh . Thnx dengan pendapat anda tu .. hehe .. dan Tengs jugak sebab sudi join Segmen dari Lyssa erk . Appriciate sgt ! <3

~Jue Aziz~ said...

dari segment lyssa secret
4low u..4low me bck ya..

http://nurzulaihaziz.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

blogciknyonya said...

@Intan Wandalaaraterima ksh , dear .. heee :')

blogciknyonya said...

@Lyssa Faizureen welcome , kak Lyssa ..

blogciknyonya said...

@~Jue Aziz~dah follow .. n dah terjah blog awk .. hehe ..

ieqah zulina said...

dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

wanie wonek said...

singgah n follow sini

Mira Adzlia said...

dr segmen same..da follow sini ^_^

Princess Yanti said...

hye dear...singgah n follow sini..jempot singgah n follow blog kite..